Vendgknyv
Hozzszls/beszmol:
Kedves Flr!
Ksznm a masszzsod, nagyon kellemes volt, s szp lmnyknt emlkezem r. Kedves voltl, figyelmes, tnyleg igaz, hogy lben mg szebb vagy, mint a fotkon. :)

Tetszik, hogy valban trdsz a vendgeddel, trdtl velem.

Ezton is kvnok sok sikert, s minden jt! :)
Csak ajnlani tudlak mindenkinek! :) :)


Bekldve: Janur 7, 2013
VlaszolokHozzszls/beszmol:
Kedves Flr! Kellemes Karcsonyi nnepeket s Boldog j vet kvnok Neked. Szeretettel Tom :)

Bekldve: December 22, 2012
VlaszolokHozzszls/beszmol:
Ht igen, megint meg kellene ltogatnom Flrt. Rg voltam nla. De mindig nagy lmny volt.

Bekldve: December 15, 2012
Vlaszolok


Hozzszls/beszmol:
Kedves Ltogatim!

Sajnos a rgi vendgknyv, ami a weblaptl fggetlen volt, egyik naprl a msikra gyakorlatilag eltnt, vele egytt a hozzszlsok is. Ha valaki rt mr beszmolt, s most jra van hozz kedve, akkor itt a lehetsg. :o Addig is elkldm a legels vlemnyeket rlam, olvasgatnivalnak.
Szp napot, s kellemes nnepeket mindenkinek! :)


Bekldve: December 5, 2012
Vlaszolok


Hozzszls/beszmol:
Szeretem azokat az lethelyzeteket, amikor az elzetes vrakozs(ok) tkletes elgedettsgemre teljesl(nek). Ezt ltem t a Flrnl ma tett els ltogatsomkor. A kpei s a bemutatkoz mondatai azt grtk, amit kaptam: csinos, bjos, szvesen kommunikl, a vendgei rmt rmmel szolgl, j esz s az let dolgait a helyi rtkkn kezel, a jt jnak, a rosszat rossznak lt s tl lny. Hogy mindez nem lnyeges a szolgltatsa szempontjbl? Annak, aki hsrunak tekinti, aki nmagt flbe helyezi, csak mert frfi s fizet remlem, kevs ilyennel tallkozik Flr, akivel roppant kellemes rt tltttem. Elszr, de biztosan nem utoljra.

,,legjobban Flr hinyzik, akinl kedvesebb, odaadbb, a munkjt szeret s profi mdon mvel hlggyel mg sohasem volt szerencsm tallkozni.,,

Hi, Ha jl akarod magad rezni nem 1 1.5 vagy 2 rra, hanem utna addig ameddig akarod, ltogasstok meg Flrt. Kedvesebb, mint lerta itt brki, szval ne higyjtek, hogy nem tud meglepetst okozni..Ha nem vagy kzvetlen vele, akkor helyetted is az. A kpek sem adnak vissza mindent. Leginkbb az arca hasonlt r, de a teste jobb, mint brmelyiken...nagyobb cicije van :))) s a feneke is jobbbbb :)) Nha gy reztem, hogy jobban akarja, hogy ott legyek, mint n...s ezzel nem arra gondolok, hogy siettem volna. A masszzs vltozatos, ers-kzp-gyenge vltakozva...a hangulatod folyamatosan vltozik, ahogy msfel masszroz :)) A hely amgy nagyon szp. TISZTASG s REND van...ha kupis vagy lehet pldt venni...hozzm is jhetne pakolni :)

Tegnap voltam Flrnl s kellemes meglepets rt.1 nagyon kedves kzvetlen lny.Nagyon jt beszlgettnk mig masszrozott s jkat nevettnk.Azt hittem hogy olyan lesz mint ltalban a lnyok de nem vele teljesen kitudtam kapcsolodni ellzultam teljesen s az erotikus rsze a dolognak sokkal jobb volt mint vrtam. Nem volt semmi extra de mgis FULLos volt az egsz.n mindenkinek csak ajnlani tudom aki szereti ha foglakoznak vele s szereti ha knyeztetik a testt s lelkt. Remlem hamarosan ujra eljutok hozz. Ksznk mindent Flr. ISTENN VAGY!!!

,,tallkoztam Flrral ht lerhatatlan lmnyben volt rszem :))Megismertem egy kicsi varzslatos lnyt Tele szeretettel profi szakrtelemmel kedvessggel s csodt tett velem egy igazi varzslatos lny vagy Flr imdtam a masszzsodat mindenkppen megyek hozzd,,

Flrt ltogattam meg a mai nap. Kedves, beszdes lny. Kzlkeny,ritkn rzek ilyen szintesget egy emberben. Voltak azrt olyan rszek, amikrl nem beszlt, de sszessgben nagyon rdekes dolgokat tudtam meg rla, st azt kell mondanom tanultam tle, fiatal kora ellenre, s valban megkedveltem a msfl ra alatt. Tbbszr megkrdezte, hogy nem zavar-e a csevegse, de valdi lelki lmnyt jelentettek a szavai, s emellett nagyon rzkien, lgyan masszrozott. Mindenkppen ajnlott egy profi masszzsra s j beszlgetsre. Az erotikus rszt a vgn mr nem is preferltam, gy volt kerek az lmny. Kedves Flr, ezton is kldm a biztatst, hogy tovbbra is maradj meg olyan embernek, amilyen vagy, ami nem knny ebben a vilgban, de megri.

Ma reggel jrtam Flrnl s felejthetetlen lmnnyel gazdagodtam! Flr nagyon kedves, aranyos lny akivel remekl elbeszlgettnk mikzben egy profi masszzsban is rszesltem. Folyamatosan figyelt arra, hogy olyan ersen maszrozzon, ahogy a legkellemesebb. Vgig reztem, hogy tnyleg szvvel-llekkel csinlja! A befejezs, a Lingam masszzs mr tnyleg csak hab volt a tortn! Ksznm Flr! Remlem hamarosan jra tallkozunk!

Pnteken voltam Flrnl, s nagy meglepetsben volt rszem. Az els nhny perc, az n izgalmam miatt,taln nehezebb volt, de ahogy Flr hozzm rt, az mindent megvltoztatott. Egy gynyr s nagyon csinos Angyal vett kezelsbe. Alaposan tmasszrozott, hol gyengbben, hol ersebben. Nagyon jl esett, mg napok mlva is reztem a jtkony hatst, Flr gygyt kezeinek. Kzben nagyon jt beszlgettnk. Kedves, aranyos lny, akinek csods kezei vannak. Teste Gynyr, kpei nmagrt beszlnek, de ezt mindenkppen lben meg kell tapasztalni szemlyesen. Az erotikus levezets, az valami csodlatos rzs. Lingam masszzsban volt rszem, amit teljes odaadssal s odafigyelssel vgez. Az Angyalokat, - s legfkppen Flrt-, csak ajnlani tudom. Krem mindenki vigyzzon r, hogy sok ilyen lmnyben tudjon Minket rszesteni. A 90 perc alatt, vgig nagyon kedves volt, s profi mdon vgzi a munkjt. Aki egy kellemes, erteljes, s egyben rzki masszzsra vgyik az vlassza Flrt. Ksznm Flr a csodlatos lmnyt..., mg biztosan fogunk tallkozni. Puszi, T.

Nhny napja jrtam Flrnl. Teljesen elvarzsolt. Br az els percben egy kicsim megijedtem, egy reakcija miatt, ami egy morcos, undok csajszi benyomst keltette, de a kvetkez pillanatban teljesen megvltozott,kzvetlen lett, egy valdi kis angyall vlt, s az is maradt mindvgig. Amgy pedig okos, rtelmes hlgy, s radsul remekl is maszroz. Masszzs kzben nagyon kellemesen elbeszlgettnk mindenflrl. Mg mindig rzem minden porcikmon a masszzsa hatst. Ksznm kedves Flr, s imdkozom....:)

Htfn voltam Flrnl s meg kell hagyni teljesen elvarzsolt. Amit kaptam, jval tbb volt mint vrtam. Nagyon j rzkkel keverte a relaxcit s a kemnyebb masszzst, ami nagyon jt tett minden testrszemnek:)Csak ajnlani tudom mindenkinek, egy kedves aranyos gyngyszem:)

Tegnap ismt sikerlt tallkoznom Flrral. Nagyon kedvesen fogadott, s kellemes masszzsban volt rszem msfl rn keresztl. Aki komolyan gondolja, hogy az egszsge rdekben, vagy mert fizikailag illetve pszihsen fradt, annak csak ajnlani tudom t. Nagyon profi a szakmban, s abszolut korrekt a hozzllsa. nem csak egy "trgynak" veszi a vendget, hanem szvvel llekkel azon van, hogy a kezels vgn stressztl mentesen, feltltdve tvozzon az ember. Csak a vendgre figyel, de kzben jl el lehet vele beszlgetni. n biztos, hogy mskor is keresni fogom, br nem budapestiknt kicsit nehezebb ezt megtervezni. Leginkbb akkor sikerl, ha egyb okokbl amgy is Budapesten van dolgom. Ksznm Flr a kellemes, egytt tlttt idt.

Sajnos az elz bejegyzsem ta mg nem tudtam jra elmenni FLR-hoz, de eszembe jutott mg nhny gondolat amit megosztank a kedves ltogatkkal. Tlnk keletebbre mr vezredes tapasztalat, hogy a testi betegsgeknek sok esetben komoly lelki okai vannak. Fordtva is igaz, ha pszihsen-mentlisan betegek vagyunk, elbb-utbb testi betegsgek formjban jelenik ez meg. Teht a testet s a lelket egytt kell kezelni ahhoz, hogy jl rezzk magunkat, hogy egszsgesek maradjunk. A keleti masszzstechnikk figyelemre mlt eleme, hogy a testet teljes egszben szmtsba veszi, szemben a nyugati masszzsokkal. Itt tabunak szmt a intim terletek akr csak rintse is, mg ez tlnk keletre teljesen termszetes. Ez a terlet is hozz tartozik az emberi testhez, a lingam vagy a yoni masszzsa nagyon sok esetben gygyszerrel kevsb gygythat szexulis betegsg megelzsre, gygytsra alkalmas (Pl. korai magmls, frigidits). Azt akartam ezzel kifejezni, hogy rossz az az ember, aki rosszra gondol az Angyalvrral, s az itt lv Angyalokkal kapcsolatban. Sajnos az emberek tbbsge nem ismeri a keleti gygyts s a keleti filozfia lnyegt s minden ilyen masszzzsal kapcsolatban butasgra gondol. A vendgknyvbe bejegyzk - velem egytt - tisztban vannak ezekkel az sszefggsekkel, ezrt szeretnek ide jrni s megnyugvst kapni a mindennapok rohan letritmusa, hajszja sorn. n most mr biztos hogy trzsvendg szeretnk lenni, s alig vrom az jabb tallkozst FLR-ral. Ksznm Neked FLR, hogy vagy neknk s segtesz minket abban, hogy mentlisan s fizikailag is egszsgesek maradjunk a "bolond" vilgban.

Ma dlutn kellemes kt rt tltttem el Flrral. Ez volt az els tallkozsunk. Nem Budapestiknt az idpont egyeztets fontos volt a szmomra, hiszen nem minden nap j rszemre. Angyalvr jl megzelthet, ugyanakkor csendes utcban van. A megbeszlt idben rkeztem, s egy kedves, szinpatikus lny vrt rm. Azt hiszem lben mg szebb, mint a fotkon, br ott is gynyr. Sok-sok ve jrok mr rendszeresen masszzsra egy aut balesetet kveten amelynek vtlen elszenvedje voltam. Eleinte gygy-, majd ksbb svd-masszzsra. Most azonban egy picit tbbre vgytam azrt, hogy ne csak fizikailag, de lelkileg is feltltdjek a rohan stresszes htkznapok nyomsbl. gy gondolom, hogy test s llek egytt jr. Ha az egyiknek baj van, a msikat is kezelni kell. Hosszas keresgls, honlapok ltogatsa utn talltam r erre a honlapra, amelynek szolgenje "Angyalvr, ahol mindig egy Angyal vr" szinte megbabonzott. Elolvastam a honlapon tallhat sszes informcit belertve a vendgknyvet is, s biztos voltam benne, hogy megtalltam amit kerestem. Egy igazn profi MASSZZS az amit kerestem, de olyat, ahol az izmokon kvl a llekkel is trdnek,ahol a vendg nem csak egy megmaszrozand "trgy", hanem tbb annl. Ahol azt kapja az ember, amit a hrdets knl. Egy stresszet,feszltsget old, az izmokat-inakat kimozgat szakszer masszzst s mell egy kellemes trsalkodt, a legjobb rtelemben vett "bartni feelinget". Az erotika s az ehhez kapcsold szakszer s profi lingam masszzs tulajdonkppen hab a tortn, egy olyan befejezs, amit a vendg egy profi, de nem ilyen jelleg szpsgszalonban nem kaphat meg. Az azt megelz * * *n masszzs, amiben rszesltem brmely szalonban meglln a helyt, teljesen profi s szakszer volt. A dj, amit fizettem az rjegyzk alapjn teljesen korrekt s elre kalkullhat. Tnyleg azt kaptam ma, amit az informcik alapjn elre gondoltam. Frfi trsaim. Ha tnyleg MASSZZSRA vgytok s nem csak egy erotikus egyttltre valakivel, akkor, de csak tnyleg akkor szvesen ajnlom ezt az Angyalvrat s brmely Angyalt aki itt elrhet. Ha mst gondoltok, akkor nem ez a megelel honlap ahol keresglnetek kellene. "Stressz? KIT RDEKEL. Feszltsg? HOL VAN AZ MR." Ksznm Flr a kellemes kt rt, amit ajndkoztl nekem. gy vlem, nem ez volt az egyetlen tallkozsunk, mskor is keresni foglak ha Budapesten lesz dolgom.

Mlt hten voltam Flrnl, nagyon kedves, aranyos volt, mindenkinek csak ajnlani tudom. Egy j tancs: innen soha ne kssetek egy percet sem! :) Jvk mg...

A hten volt szerencsm megltogatni Flort. A masszzsinfo-n bukkantam a kpre. Telefonon rdekldtem, akkor mondta, hogy van ez az oldal is. Miutn megnztem a kpeket, mr akkor fgg lettem s alig vrtam a tallkozst. Pontosan rkeztem, a logisztika is tklets volt. Tiszta laks, szoba, frd, trlkz. Az elejn tvolsgtart volt de azt mondta ha megismerjk egymst akkor ez olddni fog. Fantasztikusan profi masszzs. letemben nem reztem ilyet. A lingam maszzs a gynyrk cscsa, a befejezsrl nem is beszlve. Gynyr test, kedvessg, profi masszzs profi knyeztets. 5*-os szolgltats. Ksznm Flor. Jv hten jra tallkozunk.

Egy fantasztikus rt tltttnk el a lnyoknl a prommal.Flr csodlatosan ismeri a ni test minden rejtelmt. Kezei alatt egy ra folyamatos varzslatban volt rszem. Hol gyengdebben, hol intenzvebben masszrozott, figyelve minden rzkszervemre. A yoni masszzsa az rmszerzs legtkletesebb formjt ismertette meg velem. A promat Sra knyeztette. ersebb mozdulatokat krt s kapott is.A lingam masszzsa egy nagyon harmonikusan sszehangolt rintssorozat volt. A kt lny a teljes folyamatot gy hangolta ssze, hogy szinte egyszerre rtnk el a cscspontra. Fantasztikus lmny volt, fggv lehet tle vlni. Neknk legalbbis biztos, hogy lesz folytats.

A hely berendezse szmomra idelis, hangulatos volt. Flrnl jrtam s nem csalatkoztam. Kedvessgvel, lnyvel elbvlt s elreptett, felfrisstett, jjszlettem masszzsa ltal. Radsul tlhettem masszzsa ltal a tantra szex ltal kivltottakhoz hasonl rmket. Hls ksznettel, a fiatalabbnak ltsz ifj. ;)

Flri egyetlen rintse, mosolya elegend ahhoz, hogy rjjj, ez az elcseszett vilg sokkal jobb hely, mint gondoltad!

n a bartnmmel egytt voltam Flrnl...amit mvelt a szemem eltt a kedvesemmel azt soha nem felejtem el! Igaz besegtettem:) Egyszeren rjt, erotikus, szexi, termszetes s nem utols sorban rtelmes N Flr!! Azt hiszem ha kellene, ezt vlasztanm hallnemnek: kt gynyr n keze, szja stb. alatt bevgezni:))) Minden prnak ajnlom!!! Flr! Megynk amint tudunk! ;)

Egy hely ami rlam szlt, s nem a pnzemrl. Nagyon kellemesen reztem magam Flr trsasgban mivel valdi kedves mosolya s gyes keze elvarzsolt. J volt vgre ltni, egy kedves, s figyelemes szinte hlgyet. Flr rzki s kivl technikja mind a yumeiho mind pedig a lingam masszs terletn pratlan. Azt gondolom, mindenkinek ajnlhatom egy remek rt Flrnl. n fogok mg menni!!!

Bocsnat, hogy mr megint itt vagyok, de ezt utoljra mg mindenkpp el kell mondanom Flrinak!Szljon az j vre, vagyis inkbb az egsz letre! + + ldott legyen a szv, mely hordozott, s ldott legyen a kz, mely felnevelt Legyen ldott eddigi utad, s ldott legyen egsz leted. + Legyen ldott Benned a Fny, Hogy msoknak is fnye lehess. Legyen ldott a Nap sugara, s melegtse fel szvedet, + Hogy lehess meleget ad forrs A szeretetedre szomjasoknak, s legyen ldott tmasz karod A segtsgre szorulknak. + Legyen ldott gygyr szavad, Minden hozzd fordulnak. Legyen ldst hoz kezed Azoknak, kik rte nylnak. + ldott legyen a mosolyod, Lgy vigasz a szenvedknek. Lgy te ldott tallkozs Minden tged keresnek. + Legyen ldott immr Minden hibd, bnd, vtked. Hiszen aki megbocsjtja, Vgtelenl szeret tged. + rizzen ht ez az lds fjdalomban, szenvedsben. rmdben, bnatodban, bnk kzti ksrtsben. + rizze meg tisztasgod, rizze meg kedvessged. rizzen meg nmagadnak, s a Tged szeretknek.

Sziasztok, Flr egy angyali teremts, kzvetlen, szinte, IGAZI. Vsrolnom kellett volna amikor eljttem, de csak bolyongtam a vrosban, mindg elnztem hol kell befordulni, mert az eszem mshol jrt, annyira visszamentem volna egyetlen lelsre. Teljesen ellazultam, kizkkentem a napi darlbl. Mg tart a hatsa s kicsit "fellrl" nevetek azokon pl. akik ma pl. egy ruhz parkoljban veszekedtek a parkolhelyen, hogy ki rt oda elbb. Az is lehet, hogy mr Karcsonyi hangulatom van, de sokkal valsznbb, hogy ez Flr hatsa. Vigyzni m r !!!! Boldog Karcsonyt kvnok nektek lnyok, s klnsen neked Flr. Gbor

Valahnyszor (a sors kegyeltjeknt) van szerencsm tallkozni Flrral, mindig jabb s jabb meglepetsekkel hozakodik el a tarsolybl! Most mr csak superlativusokkal tudnm t s masszzst jellemezni!Woaah!!! :):)

Nemreg jartam Flornal es meg kell mondanom hogy nagyon kellemes elmeny volt. Hihetetlenul kozvetlen es kedves lany, tok jol lehet vele marhaskodni. A masszazs is remek volt, raadasul benne volt a leghulyebb otleteimben is. Koszi Flor, udv!

Ma voltam mr msodszor Flrnl.Nagyon kzvetlen volt.Nem is gondoltam hogy lehet valaki ilyen kedves, szinte, s j partner.A masszzs nagyon szuper teljesen kellemes s szakszer, az erotikus rsz pedig maga a csoda.Biztos hogy lland vendg leszek, s mindenkinek ajnlom, de vigyzzatok r mert egy igazi kincs!!!

Most mr bizton tudom, Szerencsefia lettem! Jsorsom ismt megadta nekem az rmet, hogy jra tallkozhattam Flrral.Ha lehet, most mg kedvesebb,kzvetlenebb, odaadbb volt mint a mlt alkalommal.Rjttem, semmi rtelme, hogy a masszzsrl brmit is mondjak. Ha valaki mg nem rszeslt abban a kegyben, hogy Flr fantasztikus kezei alatt tformldjon, megtapasztalja a gynyrt, annak gyis hiba mond az ember brmit, sosem fogja megrteni a lnyeget!Ezt rezni kell! Vgem! Behlzott, rabul ejtett, fogva tart. Fgg lettem.....

Ma voltam Flrnl. Szemlyben egy rendkvl kedves, kzvetlen s trelmes lnyt ismertem meg, aki egyben egy csodlatos n is, nagy szinte szemekkel, brsonyos brrel s isteni kezekkel. rintse gyengd de hatrozott, elvarzsol s elkprztat. Pr perc utn kikapcsolt tr s id, csak lebegtem a kezei kzt ... sszegyrt s kisimtott, sztszedett s jra sszerakott.Csodlatos volt. Megrdemli a tiszteletet s a megbecslst!!! Ksznm Flr, megyek mskor is! :)

Sziasztok! n tegnap voltam Flrnl egy nagyon kedves s aranyos lnyt ismertem meg benne s a masszazst is nagyon lveztem vgig nagyon jl reztem magam csak ajnlani tudom mindenkinek.

Tegnap voltam Flrnl egy 90 perces programra. Elszr jrtam ilyen helyen, gy elgg megilletdtt voltam. Flr nagyon jl kezelte a helyzetet, kedves volt, aranyos. A "szakmai" oldala is meglepen j volt a tallkozsnak, mert rten masszroz, de az emberi oldalrt mindenkppen bnuszpontot kell adnom. Kommunikl veled, rzed, hogy prbl a kedvedre tenni. A kikapcsolds s ellazuls minden felttele megvan - azt hiszem, csak a vendgen mlik, milyen magassgokba jut. n biztosan megyek mg.

Ma voltam harmadjra Flrnl, s mg mindig tudott jat adni. Szenzcis, hogy milyen gyes lny. Olyan rzkkel nyl az ember testhez, hogy mr abba beleremegek. Nem vagyok mr mai gyerek, teht van tapasztalatom a nknl, de ilyen lmnyem mg nem volt senkivel. Lehet, hogy az rtatlan kis pofikja mgtt egy perverz bestia rejlik, de mg ha igaz is lenne, annl izgalmasabb s titokzatosabb. gy a harmadik alkalom utn btran mondhatom, hogy trzsvendge leszek. Voltam mr tbb hasonl helyen, de itt reztem azt, hogy minden a vendgrt van s nem futszalag munka vr r.

Mr msodszor voltam Flrnl, s nem tallok szavakat, a hlgy isteni. A fogads sminden csodlatos, mindent megtesz, hogy az ember nagyon jl rezze magt. Azt gonodolom s szeretnm ha a trzsvendgei sorba bekerlhessek;):). Msznm s alig vrom mr a kvetkez lehetshget az talkozsunhoz. Ajnlom mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.De nelegyetek sokan, mert kevesebb id jut nekem.

Sziasztok! Elszr voltam itt (st ilyen lmnyben is elszr volt lmnyem), de biztos nem utoljra. Flort vlasztottam s br nincs sszehasonltsi alapom, nem bntam meg. Kedves fogadtats, tiszta bartsgos krnyezet. Minden adott egy kellemes kikapcsoldshoz. Szakszer massage, sok odafigyelssel. Mindenkinek csak ajnlani tudom.

Flornl voltam tegnap s meg kell mondjam nagyon aranyos a csajszi! Teljesen mshogy nz ki mint a kpeken! A kpeken egy vadmacska nz vissza rd, mg az letben egy aranyos picike kislny, aki nem kislnynak val mdon tud bnni a vendgeivel! :D Nagyon jl reztem magam nla, valami isteni a kzgyessge! Nem nzi az rt egyfolytban s maximlis a vendgre figyel, igaz egyszer egyszer elmlzott, de ez betudhat annak, hogy elg ksn mentem s mondta is hogy sokat dolgozott aznap! Egyetlen egy hinyossgot reztem nla mgpedig azt, hogy nem nagyon mosolygott! Ez nagyon hinyzott! Mindent sszevetve abszolt megrte s kellemesen reztem magam! Ksznm szpen Flr! Remlem mg tallkozunk!

Flornl voltam ma dlutn 16-tl. Nagyon fantasztikus N. Csak egy dologra kell vigyzni ha elmsz hozz , hogy nehogy szerelmes legyl bel. Annyira tkletes minden kis porcikja. Gynyr szp az arca, sokkal szebb mint a kpeken. Nagyon kedves, trelmes. Egy Igazi Istenn!!:) Alig vrom, hogy jra lthassam. Imdom az rintst. Ksznm Flor ezt a mai napot, miattad sokkal szebb lett a napom:)

Flrt ltogattam meg. A msodik alkalom utn rom vlemnyem. Mg kellemesebb lmny volt, mint elszrre. Csinos arc, j alak lny. Tisztessges, becsletes, mindent megtesz, hogy a vendge jl rzze nla magt. Szakszeren maszroz, a levezetsre szavakat sem tallok. Az elttem r istenn kategrival egyetrtek :) Egybknt a szemlyisge miatt - is- megyek mg tbbszr vissza hozz. Laci

n Flrt ltogattam meg, ami nagyon j vlasztsnak bizonyult! lben sokkal szebb, mint a kpeken, s egybknt nagyon kzvetlen, okos, trelmes lny. Teljesen elvarzsolt az odaadsval, mikzben egy profi lazt masszzst kaptam tle. Ezen kvl nagyon jl el lehet beszlgetni vele. Testileg s lelkileg feldlve jttem el tle, s nagyon sajnltam, hogy mr letelt az id. Ez volt az els, de remlem nem az utols alkalom, hogy megltogattam!

Kzel 20 ves hzasokknt gy gondoltuk a prommal, hogy j, eddig ismeretlen lmnyekkel ajndkozzuk meg egymst. Kifejezetten olyan hlgyet kerestnk, aki a lingam masszzs mellett jni masszzst is vllal, ezrt esett a vlasztsunk Flrra. El?szr engem masszrozott meg j alaposan, de nagyon figyelmesen, majd miutn kell?kppen ellazultam, a prom jelenltben rszem volt egy felejthetetlen rmben. :) Ezt kvette a lingam masszzs, amely ennyi v hzalet utn is tudott jat mutatni, hogyan lehet fokozni s elnyjtani prom szmra az rmszerzst. Kezdeti zavarunkat hamar flretetk, ksznhet?en Flr figyelmessgnek, kedvessgnek. Mindkett?nk szmra fantasztikus lmnyt jelentett ez a kzs masszzs, amely minden vrakozsomat fellmlta. Az biztos, hogy nem utoljra voltunk egytt masszzson.

forrs - http://angyalmasszazs.hu/vendegkonyv.php


Bekldve: December 5, 2012
Vlaszolok
Powered by PHP Guestbook 1.7 from PHP Scripts